Cégünk szlogenje, a „testreszabott, teljes körű céges szolgáltatások” hűen tükrözi filozófiánkat, vagyis, hogy nem szakosodhat egy szolgáltató egyetlen területre, hanem a megrendelő igényeit szem előtt tartva, az összes, a cég számára fontos platformon rendelkezésre kell állnunk.

A Soto Trade Kft. csapata évtizedes tapasztalatával támogatja a kis- és középvállalatokat az informatika és az üzletvitel területén. Tevékenységünk kiterjed tervezésre, tanácsadásra, megvalósításra és oktatási feladatokra is. Cégünk munkatársai segítenek, hogy a nemzetközileg széles körben elterjedt gyakorlatokat a hazai termelői és szolgáltatói szféra igényeire szabva alkalmazzuk ügyfeleink igényeinek kiszolgálása során.

Működésünk során számos elégedett ügyfelet szereztünk tűz-, munka-, környezetvédelmi, informatikai, üzletviteli, egészségügyi és biztonságtechnikai szolgáltatások területén. Szolgáltatásaink felölelik a szervezet, valamint a rendszerek működésének átvilágítását, a problémák feltárását, a célok és feladatok megfogalmazását, ajánlások kidolgozását, továbbá – igény esetén – azok megvalósítását.